Wobbe the basset op instagram

Wobbe the basset op instagram

Wobbe_the_basset is het instagram account van Wobbe. Hierop kan je de avonturen van onze Franse Basset volgen. In het verleden heb ik meer over onze hond Wobbe geschreven (klik 1, klik 2, klik 3). En vandaag een speciale post; want Wobbe heeft 50 volgers op instagram. Joepie!

Het begin

“Kijk! Daar loopt een worstenhond!”. Wobbe doet het altijd goed in de buurt. Niet alleen bij kinderen, maar ook bij volwassenen. Wobbe is ons alles. We betrekken hem overal bij en dat doet onze familie ook. Want waar wij gaan, daar gaat Wobbe met ons mee. Daarom ben ik een instagram account begonnen. Om dit ook met andere mensen te delen, maar vooral leuk voor later om terug te kijken. En nu is het feest. Want onze hond heeft 50 volgers! En om jullie er van mee te laten genieten en natuurlijk om hem ook te gaan volgen, volgen hieronder wat prachtige afbeeldingen. Genieten, want dat doen wij ook dagelijks.

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *