Mijn afgelopen maand: maart

Mijn afgelopen maand: maart

Net zoals vorige maand en die maand daarvoor een overzicht van de afgelopen maand: maart. Op de blog gebeurde er wederom niet zoveel, want het gewone leven vond ik al druk genoeg. Waaruit bestond deze maand dan? Maart bestond uit werken, een verjaardag in Zwolle, basset wandeltocht, als getuige gevraagd worden, een nieuw koffieapparaat, kort haar en nog veel meer. Kijken jullie mee?

Basset wandeltocht

Vorig jaar was het de eerste keer dat wij hieraan mee deden met Wobbe. Dit jaar was het weer feest. Op 13 maart 2016 reden we naar Spier om daar samen met heel veel andere Basset liefhebbers en hun Bassets een stukje te gaan wandelen. Het was een prachtige dag, de zon scheen en het was droog. Toen we de parkeerplaats opreden hoorden we al een paar blaffen en daarvan ging ons hartje sneller kloppen. Wobbe moest natuurlijk weer een andere man uitdagen, maar voor de rest verliep het wandelen zonder enig probleem. Moet je nagaan, meer dan dertig Basset honden om je heen, aan het rennen, sjokken en het blaffen. Een dikke glimlach. Bij ons allemaal.

PicMonkey Collage2

“Wil jij mijn getuige zijn?”

De grootste eer die je als zusje kan krijgen. Ik ben de getuige van mijn broer op zijn huwelijk. Want naast dat hij vader gaat worden, gaat hij ook trouwen met zijn (nu) verloofde. Samen met broer is ondertussen zijn trouwpak uitgezocht. Als grapje vroeg ik ook nog of Wobbe dan de ringdrager mag zijn. Natuurlijk mag Wobbe dat. Ondertussen zijn de maten van Wobbe opgenomen en wordt er door mijn schoonmoeder een heus pinguïn pak gemaakt. Hij moet er wel netjes uit zien natuurlijk op de grote dag.

Afscheid nemen

Nadat ik bij mijn vorige werk ben weggegaan zou er nog een afscheidsuitje worden georganiseerd. Afgelopen dinsdag was het zover. Bowlen en eten met mijn oude team. Super gezellig om iedereen weer te zien en te spreken. En om nog even op de hoogte te worden gebracht over oud cliënten. Die avond kreeg ik ook te horen dat een cliënt de volgende dag euthanasie zou laten doen. Die avond, na het uitje en samen met een oud collega, ben ik nog afscheid gaan nemen. Hoewel ik er van overtuigd ben dat de dood bij het leven hoort en dat je daar niet altijd even zwaarmoedig over moet zijn. Want soms is het gewoon goed, en dat zie je dan aan die persoon. Ondanks dat greep het me toch wel aan de volgende dag.

Nieuw koffieapparaat

In mijn wishlist sprak ik er al over. Een volautomatisch koffieapparaat. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en er één gekocht. Niet van alle toeters en bellen voorzien. Want ik houd ervan om te experimenteren. Elke ochtend zet ik nu een heerlijk kopje koffie. Ik ben nog steeds van de kinder koffie. Veel melk met een beetje (hele sterke) koffie en suiker. Het is nu nog uitzoeken welke koffiebonen wij het lekkerste vinden. Tot nu toe proef ik nog weinig verschil. Haha. Maar het is me toch een prachtig ding dat staat te shinen op ons aanrecht.

koffie

 

April doet wat ie wil. En dat is ook zeker zo. De eerste volle week van april bestaat uit zes dagen met werk in de weer zijn, ondertussen nog een studie dag en nog veel meer drukte. Gelukkig wordt het daarna wat rustiger, behalve een concert aan het einde van de maand staat er verder niets speciaals gepland. Ik hoop dus dat de temperatuur snel omhoog gaat met een heerlijk zonnetje en ik me heerlijk kan gaan settelen op een terras met bier. Wat staat er op jou te wachten in april? 

 

6 thoughts on “Mijn afgelopen maand: maart

  1. Tof koffieapparaat. Veel (koffiezet)plezier ermee! Zelf hou ik niet van koffie, thee deste meer. In ons überdeluxe apparaat 😉
    Fijn weekend nog verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *