Wobstergram deel II

Wobstergram deel II

Het is alweer een poosje geleden dat er een Wobstergram (Wobbe op instagram) op mijn blog verscheen. Mensen die mij volgen op instagram zien zeer regelmatig een foto van mijn favoriete huisdier voorbijkomen. Met zijn streken weet hij mij regelmatig tot een glimlach te verlijden en hij is natuurlijk super eigenwijs met zijn streken. In dit artikel dus veel foto’s van Wobbe die al te zien waren, maar ook nieuw materiaal. Kijken en lezen jullie mee naar Wobstergram deel II?

Wobstergram

IMG_20160215_061303

Lag hij er vannacht maar zo stil bij. Vanaf 3u vannacht was dhr aan het piepen en schoppen tegen de deur. Hij had bedacht dat het bij ons in bed veel beter vertoeven is. Maar dat mocht niet van mij. Aantal keren van het bed afgetild en op zijn eigen plek neer gelegd: 1. Aantal keren van bed afgekomen om dhr toe te dekken op de bank met een dekentje? ontelbaar. Nu aan het ontbijten omdat ik straks moet werken, en wat flikt meneer? Juistem, ligt rustig naast mij op de bank te pitten (eindelijk!!!! maar toch net iets te laat voor mij). In ieder geval een goede oefening voor als we ooit kinderen krijgen.

IMG_20160211_204818

IMG_20160211_100243

Meneer is het er niet mee eens dat ik op zijn stoel zit. Na wat zielig kijken en gepiep werd er een poging gewaagd om mijn plek in te nemen terwijl ik nog in de stoel zat. Deze poging werd halverwege gestaakt (zoals te zien op de foto). Nu ligt hij op een schapenvacht in de zon (het leven is oneerlijk).

IMG_20160128_153321

Dhr ging vechten. Dus nu maar een pleister met diertjes op zijn oor, want bloed.

IMG_20160126_100726

Wat is dat voor zwarte vlek? Dat is de neus van Wobbe. Deze klootviool vond het nodig om vanochtend om half 6 te gaan zeuren, want in het bed van de baasjes is het veel leuker. Nou weet ik dat je dit moet negeren, maar na een uur was ik er zo klaar mee dat hij zijn zin kreeg we toch nog een paar uur hebben kunnen slapen. Halleluja. Nu liggen we samen op de bank en krijg ik kusjes. Hij voelt het denk ik aan dat ik hem vanochtend niet zo heel lief vond.

Met Wobbe naar buiten

Wobstergram II

Met Wobbe een mooie wandeling maken is het leukste wat er is. Zodra er wat tijd over is en de zon schijnt trekken we de laarzen aan en gaan aan de wandel. We lopen door de weilanden, bossen en langs water. Niet alleen mijn geliefde en ik vinden het geweldig om met dhr aan de wandel te gaan. Ook mijn moeder en vriendinnen van mij vinden het geweldig. Wobbe presteert het elke keer weer om helemaal onder de modder en klei thuis te komen. Met een stok lopen is het leukste wat er is, kijk maar naar de kromming in zijn staart, helemaal paraat zodat zijn stok niet wordt afgepakt. Als Wobbe niet bezig is met zijn stok verdedigen dan zit zijn neus aan de grond. Als echte jachthond ruikt hij heel veel, dat is ook oppassen geblazen. Maar gelukkig houdt dhr ons beter in de gaten dan wij hem soms. In de avond liggen we allemaal voor pampus op de bank en Wobbe droomt dan weleens. Dan gaan zijn pootjes weer de ren bewegingen maken en wordt er gepiept.

Liefde voor de Wobbe en de Wobstergram. Wil je meer zien van Wobbe? Volg me dan op instagram.

2 thoughts on “Wobstergram deel II

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *