Instagram tag 2015

Instagram tag 2015

Door Olga van daarwaseens ben ik getagd voor de Instagram 2015 tag die Danielle van Culturalize heeft opgezet. Natuurlijk doe ik graag mee en duik ik mijn archieven eens in om jullie dan toch een klein jaar overzicht te geven van afgelopen jaar.

1. Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram in 2015?

De allerlaatste foto die ik in 2015 op mijn Instagram plaatste is een foto van een speciaal biertje. Het is een foto die mijn vriend heeft genomen. Samen met vriendlief heb ik speciaal biertjes uitgezocht om oud & nieuw te vieren. We houden van bier. Dit biertje is uitgezocht omdat de naam ons deed lachen en dat moest natuurlijk geproefd worden die avond. Ook door mijn vader. We vonden het biertje alle drie niet zo schokkend, helaas. Gelukkig hadden we nog genoeg ander speciaal bier in huis gehaald om de avond toch een lekker tintje te geven (ondanks andere gebeurtenissen).

Instagram

 

2. Wat is de allereerste foto die je (in 2015) plaatste op Instagram? #TBT

De eerste foto die ik plaatste in 2015 was een foto van het geweldige uitzicht met vuurwerk dat we hadden gehad om middernacht van 2014-2015. Ons eerste oud & nieuw in onze nieuwe woning en een dikke kus met beloftes. We hebben met z’n allen uren naar het vuurwerk gekeken. Dit jaar was er een nog dikkere zoen om 00.00 om het nieuwe jaar in te luiden, want hoe we het ook wenden of keren…we weten nu al dat 2016 een heel speciaal jaar gaat worden (later meer hierover).

2015-01-01-11-48-43_10865031_520037454805102_1217767829_n

3. Wat is je allerleukste foto van 2015 waar je zelf op staat?

Natuurlijk alle foto’s waar ik samen met Wobbe of vriendlief op sta. Maar de allerleukste foto vind ik misschien wel de foto van tien jaar geleden. Deze vond ik weer op mijn computer. Tien jaar geleden huppelde ik rond op dezelfde middelbare school als vriendlief. Vriendlief liep daar altijd rond met een muts op zijn hoofd waarop bitch stond. Ik zou Sas niet zijn als ik deze muts niet zou afpakken, mee naar huis zou nemen, foto’s daarvan zou maken (volgens mij deed Olga van daarwaseens dat) en dat natuurlijk over de MSN naar hem sturen. Gewoon, om hem te plagen. Ik had me tien jaar geleden niet kunnen bedenken dat ik met diezelfde (jonge)man in één huis zou wonen en dat hij mijn liefde is!

2015-12-18-20-01-07_12394001_550236218459314_1926191862_n

4. Van welke Instagramfoto uit 2015 krijg jij ter plekke heimwee?

Werken in de zorg heeft nadelen en voordelen. Het vroege opstaan is niet altijd leuk, zeker niet in de winter want dan is het nog donker. En na een late dienst heel laat thuis komen is ook niet altijd prettig. Maar in het voorjaar en najaar is het licht worden in de vroege ochtend zo’n mooi gezicht. Helemaal als het een beetje nevelig is. Ik vind het dan helemaal niet erg om heel vroeg op te moeten staan. In de zomer ben ik elke keer weer verbaast hoe lang het nog licht blijft buiten in de verte. Hoeveel ik ook van de winter houd (vooral nu er sneeuw en ijzel is in het noorden des lands), ik mis het licht dat de andere seizoenen met zich mee brengen.

PicMonkey Collage

5. Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2015 op Instagram deelde?

De appelflappen die ik bakte voor mijn verjaardag! Appelflappen worden in mijn familie altijd gebakken met verjaardagen en andere gelegenheden (heel veel oude appels in huis bijvoorbeeld). Ze zijn super lekker en je kan ze aanpassen zoals je zelf wilt. Het recept is hierrrrr te vinden.

2015-11-01-09-01-23_10632277_1495491804086070_64898092_n

6. Welke foto kreeg in 2015 de meeste likes?

De foto met de meeste likes is de foto van tekst waarop ik vertel dat ik een nieuwe baan heb! Joepie de poepie. Dat is natuurlijk ook geweldig nieuws. Ik heb nog niet zo super veel volgers en mijn foto’s zijn ook lang niet altijd zo mooi. Hier probeer ik de laatste paar maanden verandering in te brengen door echt alleen de foto’s te delen die mooi zijn of echt iets vertellen.

versassing

7. Wat is de allerleukste foto die je in 2015 maakte van een (huis)dier?

Ja mensen. Mijn halve Instagram account (als het niet meer is) bestaat uit mijn allerliefste lievelingsdier Wobbe! Ik plaats regelmatig een blogje over hem met foto’s erin. Dus mocht je meer Wobbe op je scherm willen zien dan kan je hier & hier & hier terug kijken of me zoeken op de Instagram! Maar de allerleukste foto van Wobbe vind ik waarschijnlijk de foto waarop Wobbe achter een steen aan het poepen is. Dit klinkt heel vies enzo. Maar ik heb me kapot gelachen toen deze foto werd gemaakt door vriendinnetje K. Die dacht namelijk dat Wobbe een soort verstoppertje aan het spelen was en maakte daar een foto van. Toen ik haar mede deelde dat hij toch echt een grote boodschap aan het doen was en dat hij altijd de meest gekke plekjes uitzoekt moest zij ook keihard lachen.

2015-11-12-10-13-56_11939326_1016171281737302_2033204852_n

8. Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?

Tsja, ik ben niet zo van het bewerken van foto’s. Want dat vind ik nep. Soms maak ik een foto wat lichter en mijn favoriete filter is ‘clarenton’. Verder gebruik ik geen extra apps om foto’s te bewerken. Dat neemt zoveel ruimte in op mijn telefoon en dan wordt deze sloom. Ik heb niet echt geduld dus dan maar een lege telefoon.

9. Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?

Om eerlijk te zijn vergeet ik heel vaak om hashtags te plaatsen. Dit heeft ook niet zo heel veel zin met een afgesloten account. Maar de hashtags die ik gebruik hebben vaak te maken met het hondje. Bijvoorbeeld: #bassethound #Wobbe #fransebasset.

10. Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?

Op Instagram volg ik veel bloggers zoals daarwaseens, babyisthenewblack, iooon en iliveformydreams. Dat zijn bijna allemaal mamma blogs, ik weet het. Ik ben zelf geen mamma maar lees met veel plezier hoe het deze moeders vergaat en hun kroost. Het houdt mijn rammelende eierstokken nog meer rammelend. Verder kijk ik regelmatig bij de hashtags die iets met bassetjes te maken hebben. Dat is geweldig. Mocht jij een leuk Instagram account hebben, schroom dan niet en “spam” deze in de comments.
De tag is vrij om over te nemen maar geef wel even de props  aan culturalize.nl die deze tag heeft gemaakt/bedacht.

 

Noot: zoals jullie zien staat er een andere layout online. Ik kwam erachter dat bij mijn vorige layout de foto’s vaak niet te zien waren op mijn blog. Ik ben nog zoekende naar een nieuwe, mooiere en vooral rustiger layout. Maar voor eerst is dit het geworden. Want mijn foto’s zijn weer te zien! Joepie! 

9 thoughts on “Instagram tag 2015

  1. Wat leuk om dit te zien! 🙂 Ik volg je al wel een tijdje op Instagram dus leuk om wat meer verhaal bij de foto’s te hebben en een overzicht van het jaar te zien ^-^
    Bijna jammer dat ik zelf al bijna een jaar geen smartphone meer heb, want zo’n overzicht maken is altijd tof 😉

  2. Oeh als enige geen mama blogger in het rijtje haha. Ik voel me vereerd 😉
    Ik ga even kijken of ik de tag binnenkort ga overnemen.

    Erg leuk om jou foto’s te hebben gezien en mijn complimenten voor deze fijne en mooie layout!

  3. Superleuk dat je de tag hebt ingevuld en thanks voor de mention. En aaaawh die foto van jou met die muts, zo’n vrolijk hoofdje hahaha en natuurlijk extra bijzonder dat jullie nog steeds gelukkig bij elkaar zijn <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *