Wobstergram: een basset hound op instagram

Wobstergram: een basset hound op instagram

Een aantal weken geleden plaatste ik al een blogje over mijn aller beste en liefste vriend: Wobbe. Onze basset hound (die nu heel schattig naast me op de bank ligt te dromen).
Mijn grote, kleine, lieve, trouwe vriend maakt in mijn vakantie gelukkig wel genoeg avonturen mee en daarom wilde ik een jullie weer eens trakteren op een paar pareltjes van foto’s van dit geweldige beest. Mocht je een wekelijkse dosis Wobbe nodig hebben, dan verwijs ik je graag door naar mijn instagram, waarop de Wobster regelmatig langs komt in foto en film vorm. Deze aflevering van #wobstergram staat in het teken van Wobbe zijn hoofd. Met zijn grote ogen en lange oren weet hij mij altijd te ontroeren. Liefde voor deze hond (behalve vandaag even, toen hij zin had om poep te eten, bah!).

DSC00056

IMG_20151031_124928

IMG_20151208_110240

IMG-20151019-WA0014

Basset Hound Wobbe

7 thoughts on “Wobstergram: een basset hound op instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *