Unpacking: team confetti agenda

Unpacking: team confetti agenda

Al langere tijd volg ik de blog Teamconfetti van Olga. Halverwege het jaar begon zij met knutselen aan een nieuwe team confetti agenda voor het jaar 2016. Op Olga haar blog liet ze regelmatig previews zien van de agenda. En dat zag er super leuk uit. Alleen, ik had al een agenda. Boehoe! Een dag nadat ik te horen heb gekregen dat ik aangenomen was bij mijn nieuwe baan heb ik toch de agenda van team confetti besteld. Want, een nieuwe baan in een nieuw jaar vraagt om een mooie schone, lege agenda.

Vandaag lag het pakketje in mijn brievenbus. Ik vond het best wel een groot pakketje voor alleen een agenda en ook behoorlijk zwaar. Dus ik schrok een beetje. Maar binnenin zat een leuke verrassing. En op instagram laat Olga regelmatig zien hoe mooi zij de pakketjes inpakt die besteld worden via het internet. Gelukkig heb ik foto’s gemaakt. Kijken jullie mee?

DSC00089 (1)

Kijk dan, deze confetti zat er op de doos.

DSC00090 (1)

Wauw, ik wil deze snel open maken, maar wat is dat voor briefje dat erbij ligt?

DSC00091 (1)

Ooooooooh, vandaar dat het pakketje groter en zwaarder uitviel dan ik dacht. Wat spannend ^^!

DSC00092 (1)

En toen haalde ik het roze hartjes papier weg en was het nog een keer allemaal super mooi ingepakt. WAUW!

DSC00093

Deze ga ik zeker te weten gebruiken! Ik win nooit iets en nu wel. Vriendlief vroeg zich af wat je hier mee moet en waar het voor dient. Daar komt hij nog wel achter ^^.

DSC00095 (1)

Ja hoor. Daar is de agenda. Prachtig! In het echt nog mooier.

DSC00094 (1)

Ondertussen stond er een hondje naast me te wachten op de doos. Maar die kreeg hij lekker niet.

Wauw, ik ben helemaal in mijn nopjes. Ik win nooit iets! En die agenda is amazing en awesome. Mocht ik je interesse hebben gewekt dan kan je hier de agenda bestellen en hier de 3 pack daily planners.

 

3 thoughts on “Unpacking: team confetti agenda

  1. Ontzéttend leuke unboxing! Fijn dat je er blij mee bent. En ja, je vriend komt er nog wel achter, er zijn steeds meer mannen die de daily planner bestellen, hihi. 😉

  2. Wat leuk zeg dat je er ook nog iets bij hebt gewonnen. Extra leuk! Ik heb zoveel over deze agenda’s gehoord maar nooit echt naar gekeken, nu ben ik toch wel nieuwsgierig haha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *