Persoonlijk: even een update

Wat een inspiratie opeens en wat een ideeën. Hoe komt dat toch? Ik heb namelijk sinds 30 oktober al vakantie. Mijn vakantie duurt nog tot 1 december, dan moet ik weer aan de slag op mijn werk met een vergadering.

Een paar maanden geleden heb ik deze vakantie gepland. Een maand lang vakantie. Wilde plannen had ik gemaakt. Ik zou wel even met mijn vriend een mooie reis gaan maken, want hij zou dan immers klaar zijn met zijn studie. Niets is minder waar en van een verre reis werd het naar misschien een weekje in een hutje op de heide met hond. Maar ook dat plan is inmiddels aangepast. Vriendlief zijn studie en het afronden daarvan gaat voor. Een grote teleurstelling voor mij. Want ik wil wel graag een paar dagen weg.

Daarnaast kom ik erachter dat ik heel erg moe ben en dat mijn hoofd heel erg vol zit. Ontspannen gaat nog moeilijk. De eerste anderhalf week van de vakantie heb ik geslapen en gooische vrouwen gekeken. Pas afgelopen weekend kwam ik erachter dat ik na het wakker worden misschien wat energie heb. Gelukkig maar. Vernieuwde energie en de gedachten in mijn hoofd worden wat rustiger. Hopelijk binnenkort weer ruimte in mijn hoofd om een boek te lezen, want daar kan ik mijn aandacht nu niet bij houden. Ik dwaal af. Maak mij druk om dingen die nog niet aan de orde zijn en moest in de eerste twee weken van deze vakantie nog heel wat dingen regelen (ja, leuk nieuws, op mijn instagram was dat al te lezen). Gelukkig heb ik hele lieve vriendinnen. Waaronder mijn bestie K (<3) die mij gelukkig goed aanvoelt (en mijn vriend ook) en waarmee ik de grootste lol heb. Ze sleept me soms mee het huis uit onder het mom van “Wobbe wandel?”.

wobbe poep 2
Prachtig plekje Wob!

Nu, na twee weken vrij merk ik dat ik wat ruimte in mijn hoofd krijg. Ideeën voor ons huis/slaapkamer stromen in mijn hoofd naar binnen. Ik heb zin om dingen aan te pakken en er weer op uit te trekken. Ik heb weer zin om mensen te zien en daarmee te kletsen. Daarnaast hebben we onze auto te koop gezet. Voor geïnteresseerde mensen in een oude eend (citroën 2CV4), stuur maar even een berichtje via het contact formulier of geef een reactie. Ik had niet verwacht dat het pijn zou kunnen doen om een auto te koop te zetten. Het blijft geweldig, elke rit weer, om in een oude eend te rijden (goede vering, schuin hangen op de rotonde, 90 rijden op de snelweg en elkaar niet kunnen verstaan etc). Er past ook meer in die auto dan je in eerste instantie denkt. Zo hebben we er rustig met vier personen, hond, hengels en de kofferbak vol met koffers ingezeten. Altijd leuk en het paste dus.

20150906_130017
Te koop! Groene citroën 2CV4. Met pijn in ons hart. Vele jaren met heel veel plezier en lol in gereden. Maar nu tijd voor een volgende stap.

Wat zijn mijn plannen nog meer in de vakantie?
Ik wil heel graag een andere bank kopen, de slaapkamer opknappen en leuke dingen doen met vrienden. Zo heb ik verjaardagen & nog een house warming in het zuiden des lands. Ook hoop ik toch echt dat vriendlief snel zijn eerste versies van de opdrachten inlevert zodat we samen nog wat tijd kunnen doorbrengen buiten het huis. Ook al moet ik eerlijk bekennen dat ik het heerlijk vind om samen met die man gewoon thuis te zijn. Er is altijd aanspraak en hij kookt (hihi).
Maar vanmiddag ga ik eerst met vriendinnen naar de bioscoop!

4 thoughts on “Persoonlijk: even een update

  1. Ik was je kwijt op Bloglovin! Blijkbaar was er met je verhuizing toch iets niet helemaal goed gegaan… Gelukkig heb ik je weer gevonden. Fijn om dan meteen zo’n updateje te kunnen lezen 🙂
    Nog veel plezier tijdens je vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *