Instagram: Wobbe

Instagram: Wobbe

Volg je me al op instagram? Mijn accountnaam is: versassing.  Op mijn instagram plaats ik foto’s uit mijn dagelijks leven en Wobbe (onze hond) maakt daar een groot deel van uit.
Wobbe en ik doen veel samen. We liggen saman op de bank, hij komt me opzoeken als ik ziek in bed lig, we gaan samen aan de wandel in een tuin en vinden dan een slakje. Hij keurt mijn nieuwe kleding en wil graag met mij met zijn knuffels spelen.

IMG_20150816_152758 We liggen samen op de bank, hij komt me opzoeken als ik ziek op bed lig, wil graag tussen ons in zitten in de auto en hij kan heel erg zielig kijken.

IMG_20150913_224728

Wobbe wil graag met mij en zijn knuffels spelen. Vooral knuffels die ik van vriendinnetje K krijg. Vriendin K zegt bij voorbaat al: Wobbe zal deze ook wel leuk vinden. En dat klopt.

IMG_20150919_200026

Samen gaan we regelmatig aan de wandel. Ook naar mijn moeder op de tuin. Daar moet alles goed besnuffeld worden, ook hele kleine slakjes.

 

IMG_20151002_162939

Als er dan gewandeld en heel erg veel gesnuffeld is, dan moet er uitgebreid in de zon van worden bijgekomen. Zodra de zon in de kamer schijnt ligt Wobbe op de bank te bakken. Nu is er ook nog een stukje bloot been en een blote voet van mij te zien. Zodra de zon lager gaat staan, schijnt deze steeds verder de woonkamer in, maar eerst over het balkon. Zoals vanmiddag… dan is het rustig 37 graden op dat balkon. Dat vraagt om blote benen.

IMG_20151016_223820

Ja, ook kleding keurt Wobbe. Hier zaten we samen onder een dekentje op de bank, ik met mijn nieuwe muts op. En die moest geïnspecteerd worden.

Volg jij mij (en Wobbe) al op instagram?

4 thoughts on “Instagram: Wobbe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *