En toen had ik ineens cup B

Vroeger werd ik weleens gepest omdat ik als enige in groep acht nog geen borstjes had. Die borstjes zijn er ook verder nooit echt gekomen. Waardoor mijn bijnaam op de middelbare school “plank” werd. Ja, zowel plat van voor als van achter.

Rond mijn negentiende kwam ik gelukkig drie kilo aan en had ik plots heupen en wat billen (wat die drie kilo allemaal wel niet kunnen doen). Maar mijn borstjes/tietjes/tetten/boobies etc. bleven achter. Met grote frustratie bij het BH kopen. Want ik kwam steevast op de kinderafdeling terecht. Niet leuk voor het zelfvertrouwen en ook totaal niet sexy. Want met mijn kleine cup A was er voor mij niets te vinden, of ik moest gelijk dubbele push up (nou, dat doet dus gewoon pijn, in kleine borsten zit ook gevoel).

Tot afgelopen woensdag. Samen met vriendin K. was ik de stad in en ze vertelde over de nieuwe Hunkemoller die was geopend en zij zei: “Ik heb opeens een cup groter Sas, dus als ik dat heb, dan heb jij dat ook..”. Dus HOP, op naar de Hunkemoller. En zowaar… ik paste opeens cup B. Vol verbazing keek ik vriendin K aan die in lachen uitbarstte. Ik vroeg nog aan een mevrouw van de winkel of hun assortiment was aangepast en de maten waren verkleind. Dit bleek niet het geval en daarom paste ik voor de zekerheid nog een “basic” winkel model, ook in cup B…. en die paste ook. Dus ik paste nog meer en verliet vrolijk met drie bh’s de winkel.

Ik ben nog steeds verbijsterd dat ik opeens een grotere maat heb. Zijn mijn borsten dan gegroeid? Ben ik veel aangekomen? Dat allemaal niet. Ik ben dan ook nog steeds elke ochtend verbaast dat de nieuwe bh’s nog steeds passen. Ik hoop dat dit zo blijft. Verder ben ik heel erg tevreden over mijn borsten hoor!

 

Liefs,

Saskia

4 thoughts on “En toen had ik ineens cup B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *