Mijn afgelopen week

In de rubriek ‘mijn afgelopen week’ kijk ik terug op de week die is geweest. Dit doe ik onder andere aan de hand van foto’s (maar die vergeet ik weleens te maken, zoals deze week).

Maandagochtend liep ik nog een rondje met Wobbe door het bos voordat we weer naar het hoge noorden moesten. ’s Middags had ik een vergadering en daarna deed ik snel boodschappen. Die avond ben ik naar de film Magic Mike XXL geweest met een vriendin. We vonden het beide een slechte en saaie film.

Dinsdag begon rustig, mijn oude buurmeisje kwam mijn oude telefoon ophalen, die van haar is kapot (twee dagen later was mijn oude telefoon gestolen bij haar uit de tas). Daarna belde ik maar eens de tandarts, mijn verstandskies komt door en hier schrok ik van (wil geen scheef gebit) en ik kon binnen 15 minuten terecht. Uiteindelijk was er niets mis met mijn verstandskies maar moest ik wel bijten in een soort van kit. Afdruk voor een anti knars gebitje. Deze kan ik aankomende vrijdag ophalen. Ik ben benieuwd. ’s Avonds ging ik met vriendlief naar de film Minions. En die was best leuk (ik ga bijna nooit naar de film; want duur; maar naar deze film keek ik al een jaar uit).

Woensdag & donderdag bestond uit het bekijken van gossip girl (seizoen 3) en werken.

Afgelopen vrijdag versliep ik mij voor pilates, dus besloot ik om een rondje op mijn race fiets te doen. Dat was lang geleden (de banden waren ook wat zacht), maar het was heerlijk. Ik zag prachtige natuur en kwam helemaal zen weer thuis. En dat al na 30 minuten fietsen.

Zaterdag moest ik eerst een ochtend werken en belande toen lekker in de zon op het balkon. Ik viel uiteindelijk in slaap waardoor mijn bil verbrandde. Oeps. ’s Avonds had ik nog energie over en besloot ons balkon op te ruimen. Er stonden een paar oude planten en die konden weg.

IMG-20150711-WA0014
Na de opruiming
IMG-20150711-WA0004
Voor de opruiming

Zondag moest ik eerst werken en ’s middags ging ik naar de tuinland, want het balkon was opeens erg leeg. Ik slaagde niet echt, maar kocht wel hondenvoer voor Wobbe. Altijd handig.

Deze week moet ik werken, kan ik mijn nieuwe bril & anti knars bitje ophalen en heb ik een begrafenis. Daarnaast hebben we zaterdag een familie dag. Genoeg leuke, maar ook minder leuke dingen dus.

2 thoughts on “Mijn afgelopen week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *