Mijn afgelopen week: week 2

Vorige week kon je al lezen hoe mijn laatste dagen van 2014 waren en de eerste dagen van 2015. Maar hoe was mijn eerste echte, volle week van dit nieuwe jaar?

Maandag was is ’s ochtends aan het werk en kroop ik na mijn werk lekker in bed. Ik was nog wat snotterig en ’s nachts had ik de halve nacht wakker gelegen door mijn eigen gehoest. Ik heb die middag heerlijk liggen dutten en ook daadwerkelijk geslapen. Die avond boekte ik een vakantie naar Tenerife. De laatste dag van januari vlieg ik samen met mijn moeder naar Tenerife om een weekje te ontspannen. Mijn eerste, officiële, vakantie sinds een jaar.

lief uit de flow
Uit de flow

Dinsdag bestond uit hetzelfde luieren overdag na mijn werk. Gelukkig knapte ik langzaam wat op, want woensdag was een drukke dag. ’s Ochtends sliep ik uit om me om half 1 te melden bij een cursus die tot half 4 duurde. Ondertussen had ik door dat er een aanslag in Parijs was gepleegd, maar hoe ernstig deze was werd mij eerst nog niet duidelijk. Na de cursus had ik namelijk een late dienst tot 23.00. Thuis keek ik het late nieuws en schrok ik me te pletter.

stofzuigen bekijken
Stofzuigen bekijken

Donderdag ging de wekker op tijd en liet ik mijn rug kraken bij de chiropractor. Daarna ging ik naar vriendin D, die ik ken van mijn studie verpleegkunde, en haar zoontje van vijf maanden. We hebben gezellig bij gekletst en wat groeien kinderen toch snel! Weer thuis aangekomen hing ik nog een nieuwe fotolijst op met foto’s op onze foto muur en was het huishouden aan de beurt. ’s Avonds keek ik Wie is de Mol en ik heb nog steeds geen idee wie de mol is.

huispak
Met mijn nieuwe huispak

Vrijdag was het een stormachtige dag. De TV stond aan, want er was extra nieuws over de klopjacht in Parijs. Deze keek ik verder bij vrijwilligerswerk, daarna deed ik snel boodschappen om weer naar huis te gaan. Ik kocht onder andere een huispak bij de Lidl. Mijn vriend lacht me keihard uit. Verder het nieuws kijken en in de gaten houden. Aan het einde van de middag kwam vriendin K, we aten pittige pompoensoep en speelden carcassonne.

Zaterdag & zondag bestond bij mij uit werken, luieren, schaatsen kijken, lezen en de schoonouders op visite. En ik zat natuurlijk in mijn nieuwe huispak. Zit heerlijk!

samen op de bank
E-reader, Wobbe en schaatsen op <3
vis filmpjes kijken
Samen onder water vis filmpjes kijken

Hoe was jullie week?

4 thoughts on “Mijn afgelopen week: week 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *