STOM!

STOM!

Sinds een jaar ben ik lid van de Linda. en daarin staat de rubriek STOM! Dit vind ik de leukste rubriek van het hele blad. Het is niet erg positief, maar aan de andere kant is het soms wel fijn om even alle stomme dingen te spammen. Weg te schreeuwen, te huilen of gewoon uit te spreken. Vandaar dat hier nu mijn STOM! komt. Hier kan je de vorige stom! lezen. 

Blog Stom

– Mijn werktelefoon aan laten staan terwijl ik vrij ben.

– Een slijm oor hebben.

– Wobbe die op mijn vrije ochtend heel vroeg tegen de deur aan begint te schoppen omdat hij uit wil.

– Dat het nu stormt en ik vanmiddag de deur uit moet, op de fiets.

– Dat lekkere thee vaak ook de duurste thee is.

– Dat ik het goede voornemen heb om meer te sporten, maar daar nog niets van terecht ik gekomen. Net zoals het bijhouden van een dagboek.

– Dat niet alles in de  prostitutie klopt.

– De aanslag in Parijs.

Wat vinden jullie stom?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *