Mijn afgelopen week: week 1

Ook in het nieuwe jaar wil ik elke week een weekoverzicht plaatsen. Vorige week was deze er niet i.v.m het jaaroverzicht van 2014. Maar wat deed ik allemaal afgelopen week? Hoe was mijn jaarwisseling?

kunstaas kunst
Kunstaas van vriendlief, trots op zijn kamertje!

Maandag 29 december 2014 had ik nog een avonddienst voordat ik drie dagen vrij zou zijn. Het was die ochtend even schrikken toen we om zeven uur in de ochtend wakker werden gebeld door mijn schoonouders. Er was een verkeersongeval gebeurd die nacht, gelukkig niets ernstigs en alles is weer goed gekomen. Daarna kon ik de slaap niet meer vatten en bleef ik wakker. Die middag maakte we nog een heerlijke wandeling met de hond, want het was prachtig weer. En zoals eerder vermeld sprong ik om half vijf op mijn fietsje om vervolgens om 23.00 weer thuis te zijn van mijn werk. Ik ging daarna lekker naar bed en keek de dinsdag ochtend eerst een film en maakte daarna gigantische ruzie met mijn vriend over bij welke winkel we boodschappen wilde doen. Uiteindelijk ging ik naar de AH voor de eerste lading en mijn vriend ging na het vissen nog langs de plus voor de overige spulletjes. Deze dag stond ook in het teken van de ramen lappen van binnen en buiten, stofzuigen, dingen ophangen in huis etc. Want, de volgende dag, woensdag oudjaarsdag, kwamen mijn ouders en vrienden langs om bij ons het nieuwe jaar in de luiden.

het eerste vuurwerk
Het eerste vuurwerk, Wobbe vond die helaas niets en heeft de rest van de avond in de studeerkamer onder het bureau door gebracht.

Die woensdagochtend en middag deden we rustig aan. Ik bakte nog wat appelflappen en er werd rustig al wat geknald in de buurt.

olibollen
Heerlijke oliebollen

Daarnaast had ik telefonisch contact met mijn moeder die druk stond oliebollen te bakken met een vriendin. De oliebollen waren heerlijk.

’s Avonds kwam de visite en dit was erg gezellig en lekker lui. Met z’n allen de oudejaars van Youp gekeken en om 00.00 elkaar een gelukkig nieuwjaar gewenst om vervolgens een uur lang vuurwerk te kunnen kijken. Het was prachtig. Ik wist niet waar ik moest kijken, zoveel vuurwerk. vuurwerk 2

Rond 1.00 ging de eerste visite weg en bleef er nog een vriendin over. Rond 3.00 viel ik in slaap op de bank (oude oma actie) om me een uurtje later ook daadwerkelijk in bed te bevinden. Die avond/nacht begon ik al steeds snotteriger te worden en verloor ik mijn stem.

De volgende ochtend (donderdag) was ik helaas weer op tijd wakker en begon ik maar met de hond uitlaten, afwassen en zwabberen door huis, om vervolgens in te storten op de bank samen met Wobbe.

lui op de bank met wobbe
Samen lui

Vrijdag moest ik nog een ochtend werken en deed ik vrij weinig behalve chagrijnig zijn. Zaterdag bracht ik warme chocolademelk naar mijn vissende man en broer en ging daarna lunchen met een vriendin om vervolgens daarna snel weer mijn bed in te duiken. Mijn stem werd iets beter, maar ik begon te hoesten als een hond.

gratis kast
Gratis kast!
en die past
Past precies.

Zondagochtend was ik wat aan het bloggen tot ik op facebook van de flat een berichtje zag staan over een kast die je gratis kon ophalen. Dit liet ik mij geen twee keer zeggen en trok mijn kleding aan en haalde de kast op, voor in ons rommelhok in huis. En gelukkig paste deze precies. Ik heb dus het rommelhok opgeruimd, heerlijk gevoel. Die middag kwam mijn moeder even langs met haar nieuwe auto en kroop ik daarna weer lekker op tijd in bed en keek ik Boer Zoekt Vrouw. En ik maakte nog een prachtige foto van Wobbe met mijn polaroid camera die ik nog kreeg voor kerst.

polaroid wobbe
Mooie Wobbe

Komende week werk ik vijf diensten en heb ik nog een middag cursus. Verder staat er nog weinig in de planning. Lekker een beetje bijkomen van mijn verkoudheid. Gelukkig werkt slapen goed. 

Hoe was jullie week? Wat gaan jullie doen? 

One thought on “Mijn afgelopen week: week 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *